Az autózár nyitás művészete hazánkban

Az autózár nyitás művészete hazánkban

Az autózár nyitás művészete hazánkban

 

A nagy kapkodásban könnyű bezárni a kulcsot az autóba. A régi modelleket trükkösen ugyan, de valahogy ki lehetett nyitni kulcs nélkül úgy, hogy a zár ne sérüljön, viszont az autózár nyitás az új típusok esetében már sokkal nehezebb, sőt egy átlagembernek szinte lehetetlen a megfelelő eszközök és technológia nélkül.

Az autózár nyitás szinte már művészetnek számít, hiszen az autógyártók mindent megtesznek annak érdekében, hogy feltörhetetlen rendszereket készítsenek a tolvajok ellen. Ezért hiába fogunk könyörögni a szeretett négykerekűnknek, az nem fogja megadni magát. Éppen ezért lesz szükség egy olyan személyre, aki anélkül végzi majd el az autózár nyitást, hogy kárt tenne az ajtóban. Ilyenkor a legtöbb ember első gondolata az szokott lenni, hogy betöri az ablakot, de van akiknél ez az ötlet tetté formálódik. Ez a megoldás nem vezet sehová, elég drasztikus és természetesen költséges is.

Autózár nyitás szakember segítségével

Egy megbízható autózár nyitó szakember biztosan nem ilyen eszközökkel dolgozik. A fent említett eljárást csupán akkor érdemes bevetni, hogyha életbevágóan fontos dologról van szó, ami nem tűrhet halasztást. Nagyon sok leírás és videó kering az interneten, ami azt mutatja be, hogy miként kell kinyitni egy beragadt autózárat. Nem valószínű, hogy ezek közül bármelyik is működne a gyakorlatban.

Autózár

Ezért, hogyha nem szeretnénk kárt tenni az autóban, akkor a leírások helyet keressünk inkább valaki olyat, aki valóban ismeri az autózár nyitás minden csínyját-bínyját és meg is vannak hozzá a megfelelő eszközei. Ilyenkor természetesen a legtöbben úgy gondolják, hogy mindegy mi az ára, csak legyen végre nyitva az autó.

Milyen költségekkel jár az autózár nyitás?

Azonban sokakat érdekelhet, hogy mibe is kerül pontosan egy efféle autózár nyitás. Ezt elég nehéz lenne így meghatározni. A zárnyitás ára függ az autó típusától is, ráadásul az sem mindegy, hogy az autózár nyitás a helyszínen történik-e, ahová a szakember kiszálással érkezik, vagy a műhelyben.

Hogyha az interneten keresünk szakembert, aki elvégzi majd az autózár nyitást, akkor valószínűleg találkozhatunk egy listával, árlistával amiből megtudhatjuk, hogy milyen összeget kell előkészítenünk, hogyha erre a szolgáltatásra van szükségünk. Az autózár nyitás mesterségét sajnos a tolvajok is igyekeznek tökéjre fejleszteni. Bár ők nem szeretnek sokat bajlódni ezzel, mert csak növelik a lebukás esélyét.

Autózár

Általában a szélvédős kivitelezés a kedvencük és ezután vagy elviszik a kocsit, vagy kilopják a benne hagyott értékeket. Hogyha szeretnénk elkerülni az illetéktelen autózár nyitást, akkor ne hagyjunk a kocsiban soha semmilyen értéket látható helyen. De akkor járunk a legjobban, hogyha egyáltalán nem hagyjuk a hátsó ülésen a laptopot vagy a csomagtartóban a drága, akkus szerszámgépeket.