Autókulcs készítés zár alapján, egyszerűen

Autókulcs készítés zár alapján, egyszerűen

Autókulcs készítés zár alapján, egyszerűen

 

Amennyiben nem áll rendelkezésünkre kulcs vagy nem működik, esetleg beletört a zárba, az autókulcs készítés zár alapján vagy a másolás lehetőségei közül választhatunk. Végső esetben a zár feltörésére vagy kiszerelésére is van mód.

Gyakori eset, hogy a zárak megmakacsolják magukat és még a megfelelő kulccsal is kinyithatatlanná válnak. Persze az ember sokat próbálkozik, ügyeskedik, míg végül a nagy erőkifejtés hatására a kulcs beletörik és az egész helyzet rosszabb lesz, mint előtte. Az ajtó is zárva marad és már kulcs sem lesz. Ilyenkor nagy szükség van egy jó zárszerelőre, aki jön és legnagyobb megkönnyebbülésünkre megoldja a problémát. Ez a helyzet az ajtózárak esetében, de mi van az autókulcsokkal? Hiszen ezek is el tudnak veszni, törni, romlani, mint azt már olyan sokan tapasztalhattuk.

Mindenkivel előfordul, hogy a nagy sietségben hirtelen becsapja az ajtót, miközben az autókulcs még a kocsiban van. Esetleg a motorháztetőről csúszik az autó belsejébe vagy beesik az esővíz elvezető csatornába. Egyik helyzet sem irigylésre méltó, az élet pedig még ennél is bonyolultabb szituációkat képes produkálni. Szerencsére ilyenkor igénybe vehetjük a kulcskészítés zár alapján szolgáltatás lehetőségét vagy elővehetjük a pótkulcsot, ha van ilyen. Az alábbiakban bemutatjuk, mi a teendő, ha nem tudjuk kinyitni az autó ajtóját.

Slusszkulcs pótlása könnyedén

Számos cég áll a rendelkezésünkre, amelyek fő profilja az autókhoz történő autókulcs másolás és a kulcskészítés zár alapján. A legtöbb saját weboldallal rendelkezik, ezért pillanatok alatt találhatunk elérhetőséget, amin keresztül már hívható is a segítség. Ha sürgős esetről van szó, akkor érdemes eleve olyan szolgáltatást keresni, ami azonnali kiszállást ígér. Jó tudni, hogy az extrém gyors kiérésért és a munkaidőn túl végzett szolgáltatásért sokszor felárat kell fizetni, persze még ez is jobb, mint az autón kívül ragadni. Azért, hogy megelőzzük az ilyen jellegű gondokat, jó stratégiának számít, ha időben készíttetünk pót autókulcsokat.

Autókulcs

Autókulcs másolás villámgyorsan, a legjobb esetben már aznap megtörténhet a legtöbb szolgáltatónál, szinte mindegyik autótípus esetében. Legalábbis sok helyen ezt ígérik. Persze az azonnali autókulcs készítés ára elég húzós.

A klónozással elkerülhetjük azokat az égető helyzeteket, amikor nem engedelmeskedik a zár vagy nem találjuk a kulcsot. Tartsunk mindig biztos helyen egy pótkulcsot, így adott helyzetben könnyen hozzáférhetünk és a következő alkalommal elkerülhetjük a pánikhelyzeteket! Ugyanis, ha ott lapul egy pótkulcs a zsebünkben, megkönnyebbülve fellélegezhetünk a forró helyzetekben, mert nem lesz szükség zárnyitásra, nem kell rögtön segítséget hívjunk. Csupán elővesszük a pótkulcsot és indulhatunk is.

Az autókulcs másolás összetett folyamat

Nemcsak a kulcs maga kerül másolásra, de az indításgátló rendszer kulcsba épített része is. Attól függően, hogy az autót mikor gyártották, különböző módszerekkel épült ki a védelmi zár, más chiprendszert kell klónozni. Így a kulcskészítés egy kicsit más programozói munka is egyben.

Nemcsak a slusszkulccsal, de a távirányítóval is akadhatnak gondok. Ha valamilyen úton-módon elázik, eltörik vagy elhagyjuk, akkor áthatolhatatlan akadályt tesz az autó és közénk. De semmi ok az aggodalomra, hiszen manapság már a távirányítókat is újra lehet programozni. Sőt, egy teljesen új darab rátanítására is van lehetőség.

Villámgyors kulcskészítés zár alapján

Ha már a tolvajoknak sem jelent gondot nyom nélkül feltörni az autókat, akkor nehogy már nekünk gyűljön meg a bajunk a saját kocsinkkal! Autókulcsot nemcsak meglévő slusszkulcs alapján lehet másolni.

Autókulcs

Autókulcs készítés zár alapján megoldható egy speciális eljárás segítségével, ekkor sem a zár cseréjére nem lesz szükség, sem pedig új autó vásárlására. Ha a kulcs elveszett és másolat sem áll rendelkezésre, jó megoldás az autókulcs készítés zár alapján. Ilyenkor a szolgáltatók egy erre kifejlesztett számítógépes program segítségével készítik el az eredetivel mindenben megegyező slusszkulcs tökéletes mását.

Sőt, ez még nem minden, hiszen bizonyos cégek roncsolásmentes autónyitást kínálnak. Természetesen nemcsak a szolgáltatón múlik a szituáció mielőbbi lebonyolítása. Ajánlott már előre elmondani telefonon keresztül, hogy pontosan mi történt, így a kiérkező szakember felkészülhet az adott helyzetre, amit ezáltal sokkal gyorsabban és egyszerűbben oldhat meg. Ha még kiszállási díjért sem kell fizetnünk, akkor mindenképp érdemes az adott cég telefonszámát elmenteni a biztonság kedvéért, hiszen ki tudja, mikor lesz ismét szükségünk segítségre.

A slusszkulcs pótlása, másolása megmenti a helyzetet

Ha az elveszett autókulcs pótlása szükséges, nem kell kétségbeesni, ugyanis mindenre van megoldás, elég, ha csak a kulcskészítés zár alapján lehetőségre gondolunk. A mai technológiák alkalmazásával könnyen kikerülhetünk a legszorultabb helyzetből is. A legjobb azonban, ha elővigyázatosak vagyunk és mindig kéznél tartunk egy pótkulcsot. Így azonnal, várakozási idő nélkül indulhatunk utunkra.